لاراول چیست؟
لاراول یک فریم ورک php بر پایه معماری MVC است که با پیاده سازی نیاز های رایج تولید وب اپلیکیشن ها، شما را از نوشتن دوباره آن ها بی نیاز میکند. این فریمورک با داشتن ابزار های فراوان، سرعت، زمان و هزینه تولید محصول را بسیار کاهش داده و به شما را برای ساخت محصولات بزرگتر آماده میکند.
در این دوره شما کار با لاراول 8 را آموزش خواهید دید.
چرا لاراول؟
ویژگی هایی چون راحتی، توسعه پذیری، مشارکت پذیری و جلوگیری از تکرار خود این معماری را جزء محبوب ترین معماری های دنیای وب تبدیل کرده. لاراول با پیاده سازی این معماری به بهترین نحو شما را از بازنویسی آن بی نیاز کرده.
این ابزار با داشتن سینتکس آسان و به شما کمک میکند تا متن و مولفه های گرافیکی از جمله صفحات HTML را بدون هیچ محدودیتی به کاربران وبسایت لاراولی خود نمایش دهید.
شما با دستورات cli قدرمتمند لاراول میتوانید در کمترین زمان و با حفظ ساختار برنامه ی خود، Model، Controller و View مورد نیاز خود را ایجاد کنید.
شما از طریق Eloquent ORM در لاراول میتوانید با هر دتابیسی بدون نیاز به بازنویسی query ارتباط برقرار کنید. همچنین روابط مختلف مدل ها را بدون دردسر برقرار کنید.
با توجه به شهرت بالای لاراول در طول چند سال گذشته، این فریمورک توانسته برنامه نویسان زیادی را جذب کند و خیلی از مشکلاتی که ممکن است شما در طول کار با لاراول به آن بر بخورید با یک جستجوی ساده در سایت های پرسش و پاسخ برنامه نویسی قابل حل است.
پیش نیاز ها:
معماری MVC چیست و چگونه کار میکند؟
نصب و راه اندازی لاراول
ساختار کلی یک پروژه لاراول
Route ها
Controller ها
ایجاد Route از طریق Resource
View ها
موتور قالب Blade
Migration ها
کوئری های خام SQL
Eloquent ORM
روابط مختلف در Eloquent ها
روابط Polymorphism
کار با Tinker
فرم ها
Request validation در لاراول
CRUD روابط مختلف در Eloquent ها
Accessor و Mutator در مدل ها
آپلود فایل
کار با فایل در لاراول
نصب پکیج های خارجی
احراز هویت (َAuthentication)
Middleware ها
Session ها و پیام های Flash
ارسال Email
ساخت و تست Api
پروژه نهایی – ایجاد بلاگ
آپلود پروژه بر روی سرور
معرفی منابع